Meet, greet & eat in ‘t hart van Cadzand- dorp

Meeting space UMA is +/- 40 m² groot en biedt ruimte aan maximaal 45 personen. De met daglicht overgoten meeting room is uitgerust met alle essentiële onderdelen die nodig zijn voor een efficiënte meeting.  De vergaderruimte beschikt over een beamer, scherm, flip- over en Wi-Fi.  Wenst u een speciaal ontvangst of bent u even toe aan wat frisse lucht tussen uw presentaties door? Uw pauzes kunnen plaatsvinden in onze naastgelegen bistro UMA of op het afgesloten terras.

Efficiënt vergaderen

Meeting space UMA is de ideale plek voor uw kleinschalige vergadering, creatieve sessie of inspirerende workshop. De vergaderruimte bevindt zich achter de bistro. Meeting Space UMA is rolstoeltoegankelijk en beschikbaar voor elke gelegenheid. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de straat en is het gebouw goed bereikbaar via zowel de voor- als achterzijde.

Arrangementen

Koffie, thee, water en overige dranken kunnen worden opgenomen in het arrangement op basis van nacalculatie. Maak de meeting helemaal inspirerend door het arrangement uit te breiden met zoete of hartige versnaperingen, een lunch of diner in de bistro. Toe aan een beetje ontspanning tussendoor of erna? Boek een buitensport arrangement op het strand erbij!